تأثير انجماد بر کيفيت مواد غذايي انجماد كردن، يكي از آسان ترين و قابل قبول ترين روش هاي نگهداري مواد غذايي است. يخ زدن باعث کشتن ميكروب ها در مواد غذايي نمي شود، بلكه سبب كند شدن عمل ميكروارگانيسم ها شده و با كند كردن تغييرات شيميايي كه بر كيفيت غذا تأثير مي گذارند، از خراب .
مدلسازی و بهینه سازی سیستم کنترلی یک سیکل توربین گاز
بررسي اثر نانو ذرات بر روي ميدان جريان و انتقال حرارت تركيبي از مانع داغ در يك محفظه مربعي شكل
عيب يابي ارتعاشي بر اساس ضرايب زيرباندهاي فركانسي تبديل بسته موجك با انتخاب پايه موجك مناسب
تحقیق در مورد تاثیر انجماد بر کیفیت مواد غذایی
پروژه کارآفرینی مشاور املاک اینترنتی
طراحي كنترل كننده PID براي كنترل موقعيت جك هاي هيدروليكي با بكارگيري الگوريتم رقابت استعماري